Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 59 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Reserved
Merhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,350,000


Hledáte byt pro menší rodinu/jednotlivce nebo jako investici? Chcete to mít kousek do centra města a zároveň kousek do přírody? Vyhovuje vám mít dostatek linek městské či meziměstské dopravy v blízkosti? Pak je tento byt právě pro vás!

Světlý, klidný, cihlový byt 2+1 v Černých Polích, rozlohou 58,6 m2 + zahrádka 352 m2 (převod nájmu) poskytují dostatek možností pro příjemné bydlení po všech stránkách.

Byt se nachází v 2.NP bez výtahu a náleží k němu prostorný sklep. Dále bude na kupujícího převedeno právo užívat další menší sklep a zahrádku umístěnou za domem.

Dispozice bytu tvoří: prostorná chodba (7,8m2), dva samostatné a neprůchozí pokoje (16,5m2) a (14,5m2), kuchyně (9,5m2), koupelna s vanou, samostatná toaleta a komora (spižírna).

Všechna okna bytu směřují na východ a do zeleně, přilehlých zahrad a dvorů, zajišťují klid a v létě přijemný chládek. Okna jsou původní, dřevěná.

V kuchyni a na chodbě je nová vinylová podlaha, v pokojích původní, repasované parkety.

Byt má nové rozvody elektřiny, kromě koupelny. Koupelna a záchod jsou v původním stavu, můžete si je zrekonstruovat podle svých představ.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí, nová okna na chodbách, nová elektřina. V budoucnu bude rekonstrukce pokračovat.

Společná stěna se sousedy je pouze na chodbě, což zaručuje dostatek klidu a soukromí s dalšími sousedy v domě.

Zahrádka poskytuje jak slunné části, vhodné například pro pěstování zeleniny, tak stín pod bohatě plodícími meruňkami. Na zahrádce se nachází dvě možnosti posezení, starší skleník určený k rekonstrukci a kvalitně zbudovaný sklep. Zahrádka díky postaveným plotům a clonám nabízí dostatek soukromí před nežádoucími pohledy okolí. Udržovaný pozemek poskytuje možnosti jak pro relaxaci, tak pro zahradničení.

Doprava:

Jezdíte autem? 600m a jste na městském okruhu.

Raději využíváte MHD? „Co by kamenem dohodil“ (150 m) se nachází zastávky linek MHD – tramvaj 5, trolejbus 25, 26, autobus 46, 53, 57, 44, 84. Deset minut pěšky nebo dvě zastávky MHD a jste na zastávce vlaku Lesná nádraží, odkud můžete jet třeba na sever až do Žďáru nad Sázavou či na jih do Břeclavy.

A kam můžete jet přímým spojem MHD? Za 8 minut jste na České nebo za 14 min na Mendláku, za 5 minut u Lužáneckého parku, nebo pokud chcete více přírody, tak za 10 minut jste v lese za Brnem. Pokud vás zajímají výstavy, tak za 17 minut jste na BVV. Nákupy ve Vaňkovce? 18 minut a jste tam. Líšeň - za 21 minut. Nebo výlet do Vranova? 24 minut. Vše přímé spoje bez přestupu.

Nebo spíše kolo/koloběžku? Cca 1 km z kopce a jste u řeky Svitavy a její cyklostezky, která Vás dovede ať už blíže k centru, nebo příjemnou cestou do Bílovic nad Svitavou či dále.

Okolí bytu nabízí řadu restaurací, obchodů (např. Albert 170 m), dětská hřiště, MŠ i ZŠ, sportovní vyžití...

Srdečně Vás zveme, rezervujte si svůj čas prohlídky Vašeho nového bytu nebo investice.

Těšíme se na Vás.

Property Characteristics

Listing ID553051
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space59
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.