Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 119 m² without real estateKodaňská, Prague - Vršovice

Kodaňská, Prague - Vršovice
PriceCZK 9,999,000


Velmi nadstandardní bytová jednotka, po celkové a nákladné rekonstrukci, o dispozici 4+kk a celkové velikosti 119 m2 včetně terasy 9 m2 v 7NP cihlového domu na rohu ulic Kodaňská a Slovinská. Bytová jednotka se skládá z prostorné předsíně 6,4 m2, obývacího pokoje s kk 22,8 m2, koupelny se sprchovým koutem, toaletou a dvěma umyvadly 3,9 m2, ložnicí 14,9 s galerií 8,9, druhou ložnicí 15,7 s galerií 10,7 m2, třetí ložnicí 8,9 m2 s galerií 5,3 m2, koupelnou s vanou a s nikou na sušičku a pračku 4,9 m2. Z obývacího pokoje je výstup na terasu 8,4 m2. Vstup na galerie je po dřevěných schůdkách, galerie skýtají možnosti dalšího využití např. jako pracovna, ateliér či prostor pro hraní dětí.

Bytová jednotka prošla náročnou rekonstrukcí a svému nového majiteli nabídne velmi kvalitní dýhované dubové podlahové krytiny, velkoformátovou dlažbu a obklady v koupelnách, kvalitní koupelnovou sanitu a podomítkové baterie, jsou také osazena všechna technická svítidla.

V bytě je příprava pro kuchyňskou linku, v případě zájmu budoucího majitele jsme schopni zajistit dodavatele veškerých truhlářských prvků.

PENB bude nahrazen vyúčtováním za poslední 3 roky.

Nastěhování možné ihned.

Property Characteristics

Listing ID550742
Layout4+kk
Floor6
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha119
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.