Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 55 m² bez realitkyTišnov - Tišnov, Jihomoravský Region

Tišnov - Tišnov, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500
+ Vratná kauceCZK 13,500


Nabídka k dlouhodobému pronájmu bytu 2+1 s balkonem – Tišnov

Byt se nachází v klidné lokalitě města Tišnova na ulici Horova v 1. patře bytového domu. Dům je po kompletní rekonstrukci (zateplení, výměna oken, nová lodžie). Dálkové ústřední vytápění, měřiče tepla (velmi nízké náklady na energie). Orientace bytu je na jižní stranu. Součástí bytu o rozloze 55 m2 je jeden neprůchozí pokoj (ložnice), obývací pokoj s balkonem, kuchyně, předsíň, malá koupelna s vanou + samostatné WC. K bytu náleží samostatný sklep. Ve stávající době je byt plně vybavený –případné úpravy bytu (malování, renovace koupelny/kuchyně aj.) jsou plánované až po dohodě s budoucími nájemníky.

Bydlení sousedí s mateřskou školkou. V blízkosti je také restaurace, pošta, drogerie a obchod. Před domem nebo v jeho blízkosti je dobrá možnost parkování. Cesta na nádraží trvá přibližně 20 minut (Na zastávku Hradčany 15 minut). Dostupnost do centra Brna autem činí při dobré dopravní situaci přibližně 30 minut. V blízkosti je také autobusová zastávka.

Preferujeme zájemce k dlouhodobému pronájmu. Byt je vhodný ideálně pro pracující pár či rodinu s jedním dítětem. Cena dohodou.

Byt bude předán vyklizený v termínu po dohodě po uzavření nájemní smlouvy.

V případě zájmu mě můžete kontaktovat prostřednictvím emailu – kristynasvandova176@gmail.com

Property Characteristics

Listing ID550080
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space55
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.