Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 59 m² bez realitkySanderova, Prague - Holešovice

Sanderova, Prague - HolešovicePartially equipped
Monthly rentCZK 22,500

+ Poplatky za službyCZK 4,700


Nabízíme nájem bytové jednotky 2+kk s lodžií nacházející se v nově postaveném bytovém komplexu Marina Island, který byl zkolaudován v roce 2018. Bytová jednotka má obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s vanou a WC, prostornou chodbu a komoru o velikosti 4m2. Užitná plocha jednotky je 59 m2, nachází se v 9. podlaží z 12. a nabízí tak krásný výhled do okolí.

Kuchyňská linka je včetně spotřebičů (lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba kombinovaná s troubou, indukční varná deska, sušička a pračka). Vestavěné skříně v ložnici a v předsíni budou doinstalovány. Ložnice je dovybavena manželskou postelí. Na podlahách je dlažba, dřevěná plovoucí podlaha. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. K bytu náleží sklep v suterénu domu a parkovací stání.

Dům má 24 hodinovou recepci s bezbariérovým vchodem, výtahy dle norem EU, dřevěná euro okna s předokenními žaluziemi. Průkaz energetické náročnosti B.

Property Characteristics

Listing ID550027
Layout2+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB
Floor space59
Fully furnishedPartly
Floor9
Building typeOther

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.