Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 76 m² without real estateVodičkova, Prague - Nové Město

Vodičkova, Prague - Nové MěstoPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Balcony 2 m² • Cellar 10 m²
Monthly rentCZK 28,300

+ Service chargesCZK 1,150
+ Utility chargesCZK 5,200
+ Refundable depositCZK 78,900


Velice pěkný byt 2+1 v úplném centru vedle Václavského náměstí v pasáži historické cihlové budovy ve výborném stavu se nachází ve 3. patře 5-ti podlažního domu. Celková plocha bytu činí 76 m2. Byt je částečně vybaven. Bezpečí bytu je zajištěno bezpečnostními dveřmi.

Tento byt poskytuje vysokou míru soukromí, je umístěný do vnitrobloku, v každém patře se nachází jenom jeden byt. Byt je velice tichý. Byt je přístupný přes pasáž z Václavského náměstí, z ulic: Vodičkova, Štěpánská (pasáž Lucerna) a V Jámě.

Byt nabízí prostornou obývací místnost, kuchyni a ložnici spojenou s koupelnou. WC je samostatné. K dispozici je balkón s plochou 2 m2 a sklep o velikosti 10 m2. Parkování je možné na ulici s parkovací kartou.

Garáž je možné si pronajmout v bezprostřední blízkosti bytu.

Byt je vhodný také pro rodinu či páry, kteří ocení klidnou lokalitu a dobrou dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Zvířata mohou být v bytě umístěna dle specifické dohody.

Pro více informací a domluvu na prohlídce mě kontaktujte telefonicky nebo emailem. Majitel mluví plynně anglicky a česky, domluví se i francouzsky.

Very nice one bedroom apartment with separate kitchen and separate living room in a passage of a historical brick building in excellent condition located downtown of Wenceslaw Square on the 3rd floor of a 5-story building. The total area of the apartment is 76 m2. The apartment is partially furnished.

This apartment offers a high level of privacy, is located in the inner courtyard, with only one apartment on each floor. The apartment is very quiet. Access to the apartment is through a passage from Wenceslas Square, from the streets: Vodičkova, Štěpánská (Lucerna passage), and V Jámě.

The apartment offers a spacious living room, a kitchen, and a bedroom connected to a bathroom. The toilet is separate. There is a balcony with an area of 2 m2 and a cellar with a size of 10 m2. Parking is possible on the street with a parking card.

The apartment is also suitable for families or couples who appreciate a quiet location and good access to all amenities. Pets may be allowed in the apartment according to a specific agreement.

For more information and to arrange a viewing, please contact me by phone or email. I am fluent in English and manage French as well.

Property Characteristics

Listing ID832108
Layout2 bedroom
Available from20/03/2024
Floor3
EPCD - Méně úsporná
Užitná plocha76
Fully furnishedPartly
ConditionAfter reconstruction
Building typeBrick

Additional information

Balcony: 2 m²
MHD 2 minutes on foot
Basement: 10 m²

What you will find nearby

Public transportVáclavské náměstí
🚶 129 m (2 min)
Post officeDHL Express
🚶 472 m (6 min)
ShopBilla
🚶 143 m (2 min)
BankČeská exportní banka
🚶 45 m (1 min)
RestaurantVagon kafe
🚶 40 m (0 min)
PharmacyPharma 2
🚶 91 m (1 min)
School
🚶 246 m (3 min)
KindergardenMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 791 m (9 min)
Sports fieldOasis City
🚶 244 m (3 min)
Playground
🚶 351 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.