Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 79 m² bez realitkyDittrichova, Prague - Nové Město

Dittrichova, Prague - Nové MěstoEquipped
PriceCZK 8,790,000


Jedná se o prodej zrekonstruovaného bytu s lodžií ve 4. podlaží 5-ti podlažního zrekonstruovaného cihlového domu (nový výtah, stoupačky, střecha), ulice Dittrichova, u stanice metra a tramvaje Palackého náměstí, žádaná avšak klidná lokalita v blízkosti Náplavky, nedaleko Vyšehradu. V bytě jsou 4 samostatné neprůchozí pokoje, jeden s lodžií a dva se šatnou (viz. plánek), obývací pokoj, kuchyně, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC a předsíň. K bytu patří sklep. Vytápění a ohřev teplé vody plynovým kondenzačním kotlem značky Buderus, domácí video-telefon, bezpečnostní dveře NEXT , nové balkonové dveře.

Sale of a flat after reconstriction with loggia on the 4th floor of a 5-storey renovated brick house (new lift, risers, roof), Dittrichova street, very close to metro and tram station Palackého náměstí (1 minute by walk), quiet location near Náplavka and Vyšehrad. The apartment has 4 separate bedrooms, one with loggia and two with walk-in closet (see plan in photo gallery), living room, kitchen, bathroom with corner bathtub, separate restroom and antechamber. The apartment has a cellar. Heating and hot water heating by Buderus gas condensing boiler, home video phone, NEXT security door, new balcony door.

Property Characteristics

Listing ID548538
Layout4+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space79
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.