Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Show all listings

Show all listings

House to rent 6+1 • 260 m² bez realitkyĎáblická, Prague - Ďáblice

Ďáblická, Prague - ĎábliceEquipped
Monthly rentCZK 44,500

+ Poplatky za službyCZK 6,000
+ Vratná kauceCZK 60,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu luxusní nemovitost v atraktivní lokalitě Praha 8 Březiněves. Zastávka autobusů městské dopravy (spojení na M Ládví) je v dosahu 7 min klidné chůze. Veškerá občanská vybavenost (MŠ, obchodní centrum Billa, hřiště, sportoviště, fitness, park, několik restaurací, plovárna) v dosahu pár minut pěšky.

Dům je kompletně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování.

Stávající pořizovací předměty ale mohou být uskladněny, pokud si přejete dům kompletně nebo částečně vybavit vlastním nábytkem.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu a zahradu, jakož i jídelna, plně vybavená kuchyně, pracovna, WC a šatna. Dvojgaráž s dálkově ovládanými vraty je stejně jako celý dům napojena na PCO bezpečnostní služby. Celý objekt je propojen s nejmodernější Wi-fi centrálou a satelitem.

V patře jsou k dispozici 4 ložnice s vestavěnými skříněmi a šatnami a dvě koupelny vč. WC.

Sklep nabízí příjemnou saunu se sprchou, vybavenou prádelnu, prostornou spíž a další úložné prostory. Profesionálně udržovaná krásná zahrada o rozloze více než 1000m2 nabízí absolutní soukromí a odpočinek v klidu a v zeleni.

Vzhledem k napojení objektu na PCO, může dojít ke spuštění poplašného zařízení už při pouhém vstupu na pozemek a k následnému výjezdu bezpečnostní služby - prosím proto o předchozí dohodu o návštěvě objektu.

Property Characteristics

Listing ID547410
Layout6+1
Plot space1,144
OwnershipPersonal
EPCD
Floor space260
Fully furnishedFully furnished
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.