Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 63 m² bez realitkyKobyliské náměstí, Prague - Kobylisy

Kobyliské náměstí, Prague - KobylisyPartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500
+ Vratná kauceCZK 30,000


Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+1 a 2 + kk cca 20 metrů od vchodu do metra Kobylisy. Byt se nachází ve zrekonstruovaném zatepleném domě z 30. let. V celém bytě jsou protihluková plastová okna. Byt má společnou chodbu s druhou bytovou jednotkou.

Jedna bytová jednotka má 50 m2, 2 neprůchozí pokoje (orientace sever a jih) a částečně vybavený kuchyňský kout. K jednotce náleží samostatné WC a koupelna s vanou a pračkou. Cena 12.000,- + cca 2.500,- poplatky.

Druhá bytová jednotka má 63 m2. Obsahuje samostatnou ložnici s dvoulůžkem, obývací pokoj spojen s kuchyní, která je vybavena lednicí, myčkou, sporákem, troubou, kávovarem a digestoří a nádobím. K bytové jednotce náleží koupelna s masážní sprchou a WC. Cena 14.000,- + cca 3.500,- poplatky.

V bytě jsou velké úložné prostory v podobě vestavěných skříní, spíže, výklenky apod. K bytu náleží balkon dostupný ze schodiště (společný s druhým bytem). Ve vnitrobloku je k dispozici velká zahrada s dětským koutkem.

V okolí domu je veškeré občanské vybavení, spojení do centra je cca 10 min.

K nastěhování 1.2.2019.

We offer to rent partly furnished apartment 2 + 1 and 2 + kk about 20 meters from the entrance to Kobylisy metro. The apartment is located in a renovated, 20th-century house. The whole apartment has soundproof plastic windows. The apartment has a common corridor with the second apartment unit.

One apartment unit has 50 m2, 2 separate rooms (north and south orientation) and a partly equipped kitchenette. The unit has a separate toilet and a bathroom with a bathtub and washing machine. Price 12.000, - + approx. 2.500, - fees.

The second apartment unit has 63 m2. Consists of a separate bedroom with a double bed, a living room connected to a kitchen that is equipped with a refrigerator, dishwasher, stove, oven, coffee maker and hoods and utensils. The apartment has a bathroom with a massage shower and toilet. Price 14.000, - + cca 3.500, - fees.

The apartment has large storage areas in the form of built-in wardrobes, pantry, niches, etc. The apartment has a balcony available from the staircase (shared with the second apartment). In the courtyard there is a large garden with a children's corner.

All civic amenities are in the vicinity of the house, the connection to the center is about 10 min.

To move in 1.2.2019.

Property Characteristics

Listing ID545879
Layout2 bedroom
Available from01/02/2019
OwnershipCooperative
Floor space63
Fully furnishedPartly
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.