Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 70 m² bez realitkyHošťálkova, Prague - Břevnov

Hošťálkova, Prague - Břevnov
Monthly rentCZK 16,500

+ Poplatky za službyCZK 2,800
+ Vratná kauceCZK 19,300


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný, klidný a světlý byt v atraktivní lokalitě Břevnova. Byt 3+1 70m2 je umístěn v 2. nadzemním podlaží v klidném domě. Dobrá dopravní dostupnost - 4 min zastávka tramvaje 22 a 25 a dále na metro Hradčanská nebo Malostranská 10 min. 3 min na zastávku přímé autobusové přímé linky 191 na letiště (30 min) nebo Anděl (14 min).

Velmi klidná a atraktivní lokalita vedle parku Ladronka. Dále v dosahu Břevnovský klášter, Obora Hvězda, příjemná docházková vzdálenost na Pražský hrad, Strahov, Petřín. Občanská vybavenost soustředěna na Bělohorské ulici či kolem ní (pošta, poliklinika, supermarket, drobné obchůdky, restaurace, kavárny atd.).

Obě ložnice orientovány doklidného dvora, z obývacího pokoje a kuchyně krásný výhled. Byt má zařízenou kuchyň, koupenu (včetně pračky), vestavěné skříně a velmi skladná komora. K bytu náleží sklep (1,5 m2).

Property Characteristics

Listing ID545231
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.