Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 4+kk • 110 m² bez realitkyInternacionální, Prague - Suchdol

Internacionální, Prague - SuchdolPartially equipped
Monthly rentCZK 26,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000
+ Vratná kauceCZK 25,000


Prostorný byt 105m2 + terasa a garážové stání a sklep v novostavbě domu blízko metra A Dejvická. Byt se nachází ve 1. patře, je casticne zařízený nábytkem. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba, v koupelně je vana a pracka, toaleta je zvlášť. Všechny pokoje mají samostatný vchod z chodby, dále je v bytě samostatná šatna.Z bytu je výhled na okolí, k bytu nalezi velký pozemek s venkovním bazénem a grilovaci zónou. V blízkosti kompletní občanská vybavenost, škola a školka, fotbalové a tenisové hřiště, bazén, autobusova zastávka hned u domu. Ideálně pro rodiny s dětmi. Volný od 01.03.2019

3 bedroom Apartment 105m2 with balcony and garage, partly furnished. Apartment is 5 bus stops away from metro Dejvicka, bus stop is at the door step. Close to all amenities, including swimming pool, tennis and footbol grounds, shops, school and kindergarten. Ideal for families with kids. Peaceful and safe place. Available from 1 Mar 2019.

Property Characteristics

Listing ID543184
Layout4+kk
Available from01/03/2019
OwnershipPersonal
EPCB
Floor space110
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Terrace
New-build

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.