Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • Other

Show all listings

Show all listings

House for sale • 1093 m² without real estatePražská, Kralupy nad Vltavou - Minice u Kralup nad Vltavou, Středočeský Region

Pražská, Kralupy nad Vltavou - Minice u Kralup nad Vltavou, Středočeský Region
PriceCZK 7,000,000


Nemovitost se nachází v obci Kralupy nad Vltavou, katastrálním území Minice, v ulici Pražská. Dům je plně podsklepený s obyvatelným 1. patrem a částečně obyvatelným podkrovím.

Dům je dvougenerační. Přízemí domu lze využít i ke komerčním účelům. V prvním patře domu jsou dvě bytové jednotky s terasou.

V podkroví domu se nachází kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem a dvěma pokoji, koupelna s vanou a WC. Vytápění domu je na plyn a na dřevo. Dům je napojen na městský vodovod. Na pozemku je kopaná studna. Splaškové vody domu jsou svedeny do jímky kanalizační přípojkou. Městská kanalizační přípojka je na hranici pozemku.

Výborné spojení na Kladno a na Prahu autem cca 20 min., zastávka vlaku i autobusu MHD se nachází nedaleko nemovitosti. Součástí domu je také zahrada se vzrostlými stromy, kde je možnost příjemného posezení.

Property Characteristics

Listing ID542075
LayoutOther
Plot space1,744
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha1,093
Fully furnishedUnfurnished
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.