Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1243 m² bez realitkyBělkovice-Lašťany - Bělkovice, Olomoucký Region

Bělkovice-Lašťany - Bělkovice, Olomoucký Region
PriceCZK 1,500,000


Prodám pozemek o výměře 1243 m2, který se skládá ze dvou parcel. Jedná se o parcelní čísla 432/3 a 432/1. Rozměry pozemku jsou 14 x 86 m. Dle platného územního plánu je zde možné postavit bydlení venkovského typu (Jedná se o plochu smíšenou obytnou venkovskou)

Na pozemku je vybudována el. přípojka a zároveň stavební rozvaděč. Vodovodní řád je cca 10m od pozemku na příjezdové cestě. Kanalizační přípojka je v plánu dle investičních záměrů obce na natažení z vedlejší obce Bohuňovice.

Pozemek má ideální orientaci vůči světovým stranám. V přední části je na sousední parcele umístěn dům, který má štítovou stěnu přesně na hranici pozemku. Budoucí dům je tedy potřeba postavit v souladu s vedlejším domem. Aktuálně se pracuje na projektové dokumentaci, která zohledňuje tuto skutečnost. Nově postavený dům by měl být dvoupodlažní o rozměrech cca 10 x 8 m a přilepený k sousednímu domu. V zadní části pozemku je stavební bouda, která se později může přestavět na zahradní chatku.

Bodoucí dům je ideální svým vzhledem a orientací na čerpání dotace Zelené úsporám (počítáno s dotací ve výši 300 tis. CZK), mohu předat kontakt na člověka, který pomůže s vyřízením.

Obec Bělkovice-Lašťany má základní občanskou vybavenost - školu, školku, poštu, zdravotnické zařízení, koupaliště. Do Olomouce 9 km, do Šternberka také 9 km.

Cena: 1 500 000,-

RK nevolat!

Property Characteristics

Listing ID542022
Fully furnishedUnfurnished
Floor space1,243
OwnershipPersonal

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.