Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 51 m² bez realitkyBělehradská, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region

Bělehradská, Pardubice - Pardubice, Pardubický RegionEquipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 20,000


Nabízím k pronájmu, kompletně zařízený byt 2+kk s rozlehlou terasou v novostavbě v části Polabiny. Byt je o velikosti 51m2 s rozlehlou střešní terasou o velikosti 39m2 byt se nachází v posledním 7NP s výtahem. Byt je kompletně zařízen nábytkem, skříně, sedačka, postele s úložným prostorem a spotřebiči, lednice, pračka, mikrovlná trouba. K bytu náleží též prostorná, úložná komora na chodbě naproti bytu.

I offer to rent, fully furnished apartment 2 + kk with a large terrace in a new building in Polabiny. The apartment is 51m2 with a large terrace of 39m2, located in 7th floor with lift. The apartment is completely furnished with furniture, wardrobes, sofa, beds with storage and appliances, refrigerator, washing machine, microwave oven. The apartment also has a spacious storage room in the corridor opposite the apartment.

Property Characteristics

Listing ID540467
Layout2+kk
Floor7
Building typeOther
Floor space51
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.