Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 106 m² bez realitkyNovákových, Prague - Libeň

Novákových, Prague - LibeňEquipped
PriceCZK 8,100,000


Investiční byt - po kompletní rekonstrukci (vyměněná okna, veškeré rozvody, omítky koupelny, zařizovací předměty) 78m2 s terasou 28m2, rozdělený na dvě samostatné jednotky - plně vybavené byty včetně vestavěných skříní a spotřebičů - pračka, myčka, lednice, mikrovlnka, trouba, varná deska (vše 2x) přímo u metra a jen pár metrů od stanice tramvají. Měsíční čistý výnos z bytú je aktuálne 36T Korun při dlhodobém nájmu, tento výnos je možné zvýšit v případe provozu bytú v rámci služby airbnb.

Byty se nachází na ulici Novákových. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. V okolí je nákupní centrum Harfa, golfové hřiště, divadlo Pod Palmovkou, banky, nákupní centrum BILLA, Alza, Kaufland, ALBERT. Z hlediska dopravní dostupnosti MHD, je nejrychlejší metro Palmovka, připadně TRAM, autem je dostupnost 10 min do centra města. Výhodou je přímé napojení na magistrálu do Holešovic (tunel Blanka), nebo na dálnice ve směru Teplice, Hradec Králové a Mladá Boleslav do cca. 15 minut.

Property Characteristics

Listing ID533343
Layout4+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space106
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.