Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 193 m² bez realitkyNa Rampách, Prague - Vinoř

Na Rampách, Prague - VinořEquipped
PriceCZK 9,590,000


Rodinný dům s přístavbou. Dům o dispozici 4+kk, přístavba o dispozici 2+KK. Dům je součástí projektu výstavby rodinných domů ve Vinoři. Dům byl postaven v roce 2005, přístavba z roku 2008 má vlastní vstup.

V přízemí domu jsou situovány společné prostory v podobě vzdušného obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem, toaleta, komora, spíž a v neposlední řadě také garáž do které se dají zaparkovat vozy. Patro domu je koncipováno jako relaxační zóna a zahrnuje chodbu, koupelnu s vanou a toaletou a tři ložnice, přičemž jedna obsahuje samostatnou koupelnu se záchodem. Užitná plocha činí 148 m2. Dům je nabízen v plně vybaveném stavu nebo je možnost shell&core (nový majitel si ho může zařídit přesně dle svých představ). K domu náleží zahrada s plně vzrostlými stromy, která nabízí možnost dokonalé relaxace. Dům je celý obehnán plotem.

Přístavba domu má v přízemí chodba, toaletu, koupelnu se sprchovýmm koutem a obývací pokoj, který je propojen s kuchyňským koutem. V patře je umístěna ložnice. Užitná plocha činí 45 m2

Díky výborné poloze nabízí lokalita bezproblémové spojení do centra. Metro C "Letňany" 10 minut, do centra Prahy do 25 minut. Vinoř nabízí ideální podmínky pro rodinný život. V blízkosti se nachází základní i mateřská škola, lékařská péče, supermarket, sportovní areál, plánuje se otevření golfového hřiště.

Property Characteristics

Listing ID530205
LayoutOther
Plot space318
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space193
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.