Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 2 bedroom • 598 m² bez realitkyLibeř - Libeř, Středočeský Region

Libeř - Libeř, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,950,000


ZAMLUVENO

Prodám rodinný dúm v obci Libeř, v klidné neprůjezdné ulici. Dům je o velikosti 2+1 (lze rozšířit o půdu) , dále místnost se zázemím pro ústřední vytápění a teplou vodu, přístupná z venku . Zastavěná plocha domu je cca 110 m2. Na zahradě je domek-uhlárna, přístavky a garáž. Celková plocha parcel 598 m2. Dům je napojen na elektřinu, kanalizaci i vodovod.

Dům je celoročně obyvatelný. Jsou potřeba hlavně venkovní rekonstrukce, vnitřní proběhly a byt 2+1 o rozloze cca 58 m2 se dá ihned používat a nabízí standard, nové ústřední vytápění krbovými kamny s výměníkem a radiátory, nové rozvody teplé vody v kuchyni i koupelně , nový bojler na teplou vodu, novou koupelnu se závěsným wc, sprchovým koutem a připojením na pračku , dva pokoje, jeden 20m2 (kamna s teplovodním výměníkem ) a druhý 21,5m2, menší kuchyň a chodbu. Prodávám včetně vybavení a nábytku. Dům má velmi příjemnou atmosféru.

Veškerá občanská vybavenost je v Jílovém u Prahy nebo Dolních Břežanech, zastávka autobusu je několik minut od domu. Více informaci o obci najdete na webových stránkách obce Libeř.

Property Characteristics

Listing ID525947
Layout2 bedroom
Plot space598
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space598
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.