Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 74 m² without real estateZa valem, Prague - Kunratice

Za valem, Prague - KunraticePartially equipped
PriceCZK 6,650,000


Nabízíme k prodeji ateliér/byt o dispozice 3+kk a výměře 71,1 m2 + lodžie 2,9 m2. Byt se sestává z prostorné předsíně – 13,1m2, ze které jsou samostatné vstupy do dvou pokojů - 14,88m2 + 10,41m2 (jeden s lodžií), obytné místnosti s kuchyňským koutem – 27,31m2, samostatné koupelny- 4,27m2 a toalety – 1,24. Pokoje jsou neprůchozí. Vybavení bytu bylo provedeno individuálně od původního developerského projektu (povrchové krytiny, sanitární technika, kuchyňská linka, topná tělesa, interiérové dveře, rolety, sítě v oknech). V obytné místnosti a jednom z pokojů je zátěžová plovoucí podlaha, jeden z pokojů je vybaven dřevěnou plovoucí podlahou, ostatní prostory luxusní dlažba. V pokojích jsou designové hladké radiátory, v koupelně topný žebřík + el. podlahové topení.

Byt se nachází v 5NP ze 6NP. Lodžie směrem k lesu.

Byt je součástí bytového komplexu Zelené údolí. Novostavba. Nosné příčky beton, příčky mezi pokoji cihla.

Výraznou výhodou je systém regulace vytápění a ohřevu TUV u jednotlivých bytových jednotek v obytném domě. Každá bytová jednotka je osazena malou výměníkovou stanicí, díky níž si každý obyvatel bytu může provádět regulaci teploty (TUV i vytápění) sám, nezávisle na ostatních jednotkách. Ekonomicky výhodné.

Bytový komplex se nachází u jedné z největších zelených ploch Prahy – Kunratický les. Údolí Kunratického potoka bylo vyhlášeno přírodní památkou a v jeho blízkosti je možné najít i zříceninu Nového hradu, Dolnomlýnský rybník, mini zoo pro děti i dětská hřiště. Jedná se o atraktivní lokalitu města, vzdálenou nedaleko od centra Prahy a přitom na dosah přírody. V těsné blízkosti obytného souboru se nachází zdravotní zařízení IKEM a Fakultní Thomayerova nemocnice, mateřské a základní školy, restaurace a obchody.

Adresa spadá již do městské části Praha Kunratice, nikoli Krč.

Byt je koncipován jako ateliér určený k bydlení ( trvalé bydliště, hypotéka na bydlení), ale je možné též pořídit jako ateliér - kanceláře.

Property Characteristics

Listing ID524089
Layout3+kk
Floor5
Building typeOther
Užitná plocha74
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.