Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 55 m² bez realitkyMírová, Nový Bohumín, Moravskoslezský Region

Mírová, Nový Bohumín, Moravskoslezský Region
PriceCZK 580,000


Nabízím k prodeji družstevní byt o velikosti 2+1 v panelovém domě v klidné části Bohumína v blízkosti parku Petra Bezruče. Byt se nachází ve 4. podlaží bez výtahu. Byt je v původním stavu včetně jádra, vyklizený a vhodný k celkové rekonstrukci. V bytě jsou v obývacích pokojích zachovalé dřevěné parkety, v chodbě a kuchyni linoleum, v celém bytě jsou plastové okna. K bytu náleží sklep menší velikosti (cca 2 m2). Dům je zateplen. Před domem je dostatek parkovacích míst. V okolí domu je dostatek zeleně. Do centra města je to cca15 minut chůze. V blízkosti se nachází školka, škola, dětské hřiště, sportovní centrum, pošta, zdravotní středisko, poliklinika, supermarket Lidl, autobusová zastávka. Místo je do 5ti minut autem od nájezdu na dálnici směr Ostrava/Katowice. V současnosti je odpojen plynoměr i elektroměr, nájemné činí 2 446 Kč.

V době od 2.7. do 13.7. jsem mimo ČR, na Váš případný zájem budu reagovat okamžitě po svém návratu. RK, prosím, nevolat.

Property Characteristics

Listing ID523611
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space55
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative
EPCG

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.