Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Cottages and summer houses
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Recreational property for sale 4+1 • 150 m² without real estateNový Rychnov - Sázava pod Křemešníkem, Vysočina Region

Reserved
Nový Rychnov - Sázava pod Křemešníkem, Vysočina RegionEquipped
PriceCZK 2,900,000


Nabízíme k prodeji velmi hezkou nemovitost, jen 10 km od Pelhřimova v malebné obci Sázava nedaleko poutního vrchu Křemešník.

Společně s půvabnou zahradou, trampolínou, dětským hřištěm a tradiční terasou je ideálním místem pro rodiny hledající klidné a bezpečné prostředí k rekreaci nebo k trvalému bydlení.

Nemovitost se nechá využít i komerčně k celoročnímu pronájmu.

Nemovitost disponuje jedním podlažím podzemním a dvěma podlažími nadzemními.

Do 1. nadzemního podlaží vcházíme v úrovni terénu přes zádveří, dále pokračujeme do prostorného obývacího pokoje s jídelnou s napojením na kuchyni. Toto propojení vytváří velmi zajímavý otevřený prostor. Obývací pokoj disponuje lokálními kamny s cihelným přiznaným komínem se vstupem do technické místnosti ze které postoupíme do koupelny s WC vytápěnou elektrickou podlahou.

Do 2. nadzemního podlaží se dostaneme schodištěm vedoucím z obývacího pokoje a nalezneme zde dva plně vybavené obytné pokoje.

Podzemní podlaží - Sklep je plně využitelný k posezení u sklenky vína v křeslech z umělého ratanu, je vytápěn lokálními kamny, k dispozici je bar s teplou vodou a ledničkou.

Za chatou protéká malý potůček.

Technické řešení nemovitosti je následující.

Obvodové zdivo je zhotoveno z tvárnic Ytong tl. 30 cm a kamenný sokl. Stropní konstrukce ve sklepě je železo a betonové skořepiny a 1. nadzemním podlaží je dřevěný strop z trámů a palubek. Krov je dřevěný sedlový s eternitovou krytinou. Okenní výplně jsou dřevěné s dvojitým sklem. Ve sklepě a v prvním podlaží je podlahová krytina keramická dlažba, ve druhém podlaží je dřevěná podlaha a koberce. Nemovitost je napojena, elektrickou síť, voda ze studně a kanalizaci. Nemovitost je vytápěna lokálními kamny na dřevo. Teplá voda je z bojleru.

Příslušenství nemovitosti je tvořeno tradiční terasou. V letních měsících je právě toto místo využíváno k sezónnímu pobývání. Z boční strany této stavby je zhotoven přístřešek (závětří) pro vchod do chaty a do sklepa. Mezi příslušenství taktéž patří trampolína, dětské hřiště, pískoviště, dřevěná houpačka, gril, 2x dřevěné posezení a zahradní domek na nářadí.

Prodávám s veškerým vybavením venku i uvnitř vše co je na fotografiích. Plně vybavená kuchyň (hrnce, talíře, skleničky, příbory…….) peřiny z proti alergického mikrovlákna, povlečení….. Jenom se nastěhovat.

Nemovitost je využívána mojí rodinou a příležitostním pronájmem v období prázdnin.

Obec Sázava je nedaleko poutního vrchu Křemešník a v blízkosti lesů, které jsou houbařským rájem. V okolí turistické a cyklistické stezky. Vhodné hlavně pro milovníky přírody, houbaření, turistiky. 200m od nemovitosti je autobusová zastávka, Mezi objekty občanské vybavenosti v Sázave nalezneme knihovnu, Kaply, hostinec, hasičská zbrojnice, antukový kurt dětské hřiště.

Obecní úřad, škola a lékař je v Novém Rychnově, který je vzdálen 2 km.

Zahrada 700m2, nemovitost má celkovou podlahovou plochu 150m2 (Sklep, 1NP a 2NP)

Property Characteristics

Listing ID522709
Layout4+1
Floor3
Building typeOther
Užitná plocha150
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.