Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+1 • 160 m² bez realitkyRadimovice u Želče - Radimovice u Želče, Jihočeský Region

Radimovice u Želče - Radimovice u Želče, Jihočeský Region
PriceCZK 4,500,000


Jen 5 km od Tábora v malebné obci v Radimovicích u Želče Vám nabízíme ke koupi velmi hezký podsklepený rodinný dům s dispozičním uspořádám 4+1 v prvním patře a 3+1 v patře druhém. Společně s půvabnou zahradou, bazénem a tradiční americkou terasou je tato nabídka ideálním řešením pro rodiny hledající klidné a bezpečné prostředí.

Dům disponuje jedním podlažím podzemním, částečně zapuštěným do terénu a dvěma podlažími nadzemními. Obě obytná podlaží mohou být užívána odděleně při zachování potřebného soukromí. Do 1. nadzemního podlaží vcházíme přes zádveří, dále pokračujeme přes vstupní halu, odkud můžeme vkročit do prostorného obývacího pokoje s jídelnou s napojením na kuchyni. Toto propojení vytváří velmi zajímavý otevřený prostor. Obývací pokoj disponuje francouzským oknem se vstupem na lodžií se schodištěm vedoucím na zahradu. Dále se v 1. nadzemním podlaží nachází kuchyně s podlahovým vytápěním, ložnice, pracovna, spíž, koupelna a WC. Do 2. nadzemního podlaží se dostaneme schodištěm vedoucím ze zádveří domu a nalezneme zde 3 obytné pokoje, šatnu, kuchyni, koupelnu se sprchovým koutem a WC. 2. podlaží je v současné době využíváno zejména pro hosty a může být například využito ke komerčnímu ubytování. Do prvního podzemního podlaží lze vstoupit přes garáž, popřípadě přes schodiště vedoucího z obytného podlaží. Podzemní podlaží je tvořeno garáží se stáním pro dvě vozidla, dále pak dílnou, kotelnou a dalšími 2 skladovacími prostory.

Technické řešení rodinného domu je následující. Základové konstrukce jsou tvořeny z pasů z prostého betonu. Obvodové zdivo je zhotoveno z tvárnic tl. 45 cm a je zatepleno (EPS 70F 150 mm), a to včetně soklu. Příčkové zdivo je z cihly plné. Stropní konstrukce jsou železobetonové. Ve 2. nadzemním podlaží je strop dřevěný trámový ze zákopem. Krov je dřevěný sedlový s taškovou střešní krytinou. Okenní výplně jsou plastové s izolační dvojsklem. Pro podlahové krytiny je využito vinylových desek, keramické dlažby a textilního koberce. Nemovitost je napojena, elektrickou síť, obecní vodovod a kanalizaci. Dům je vytápěn kotlem na dřevěné pelety, jenž je kombinovaný s ohřevem vody. Jako zdroj vytápění lze také využít elektrokotel. Třída energetické náročnosti budovy je C. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2010, která zahrnovala výměnu střešní krytiny, zateplení obvodových stěn, výměnu okenních výplní, zhotovení podlahových krytin, vnitřních obkladů a dále celkovou modernizaci všech obytných místností a technického zázemí.

Příslušenství domu je tvořeno tradiční americkou terasou, která je vybavena stylovou letní kuchyní a barovým pultem. V letních měsících je právě toto místo využíváno k sezónnímu pobývání, k přípravě stravy a k celkové relaxaci obyvatel domu. Terasa navazuje na původní zděnou zemědělskou stavbu. Z boční strany této stavby je zhotoven přístřešek pro osobní automobil. Mezi příslušenství taktéž patří bazén a v jihovýchodní části pozemku se nachází kopaná studna a skleník.

Na pozemku se taktéž nachází mnoho okrasných dřevin a rostlin. Mezi okrasné keře patří vzrostlé tůje, keře - Forsythia -zlatý déšt, jasmín, weigelia růžová, hloh, svída, hebe, čilimníky, tavolníky, mochny, dřištály, zákuly, borovice, smrky, štumpy, ruj vlasatá, udatna lesní, ptačí zob, brsleny, oranžový trubač liana, japonský pieris a další. Na pozemku zahrady lze dále nalézt ovocné stromy - jabloň, meruňka, třešeň, broskvoň, bluma, švestky, hrušky, moruše, mohutný ořech s bohatou sklizní a ovocné keře angrešt, rybíz červený a černý, josta, aronie, kiwi liana, maliník, beztrnitá ostružina, goja liána, borůvky, zimolez, muchovník, rakytník, vinná réva bohatě plodící a dále se zde daří bylinkám jako jsou druhy máty, saturejka,levandule, meduňka, mařinka vonná, oregano, libeček, rukola, mrazuvzdorná, mrazuvzdorný špenát, koriandr, šalvěj, čínská pažitka, vrbovka malokvětá, řepík lékařský, pažitka, topolovka a další.

Obec Radimovice u Želče se nachází v okrese Tábor, v Jihočeském kraji, jižně od Tábora, se kterým je propojena městskou hromadnou dopravou. Mezi objekty občanské vybavenosti, které v Radimovicích nalezneme je obecní úřad, knihovna, kaple, hostinec, hasičská zbrojnice, mateřská škola, sportovní hala. Na dohled od domu nalezneme dětské hřiště a nový sportovní areál. Obec je obklopena krásnou okolní přírodou. Nedaleko se nachází vyhledávané koupaliště.

Property Characteristics

Listing ID521737
Layout7+1
Floor3
Building typeBrick
Floor space160
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.