Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² bez realitkyDvorského, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region

Dvorského, Brno - Štýřice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 20,000


Nabízím k pronájmu vybavený byt s dispozičním řešením 1+kk o celkové ploše 35m2, nacházející se ve vyvýšeném přízemí pavlačového domu. Byt je plně zařízený (velká manželská postel z níž se vám nebude chtít vstávat, skříň, obývací stěna, pohovka s konferenčním stolkem, jídelní stůl se židlemi, kuchyňská linka, lednice s mrazákem, plynová trouba, mikrovlnná trouba, koupelna s toaletou, vanou a pračkou, vestavěná potravinová skříň). V domě je UPC.

Nabízený byt je v části Brno - město, pěší dostupnost od Hlavního nádraží 15min., tramvají 3 zastávky. Lokalita je však klidná, v blízkosti veškeré občanské zázemí (park, cyklostezka, nákupní centra Lidl a Albert, drogerie, posilovna, Špielberk office centre, atd.).

Byt je nekuřácký a vhodný především pro mladé pracující páry. Preferuji dlouhodobý pronájem.

Sunny, cosy and open spaced apartment offers everything for your comfortable staying. The kitchen is furnished with dining table, there is a small bath in the bathroom and washingmashine. In living room you can find comfortable sofa in front of widescreen television and incredibly comfortable and big double bed which you will not be able to leave :).

Appartment is situated near the Brno city center (15 min by walk, 3 tram stops). If you are looking for peaceful place to stay where you will rest and be close to center, you are in the right place.

Foreigners are welcomed, I prefer long term staying.

Property Characteristics

Listing ID519784
LayoutStudio
Available from20/06/2018
OwnershipPersonal
EPCC
Floor space35
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.