Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 80 m² without real estateBiskupcova, Prague - Žižkov

Reserved
Biskupcova, Prague - ŽižkovPartially equipped
PriceCZK 6,950,000


Nabízím k prodeji krásný byt 3+kk+balkón v atraktivní lokalitě Prahy 3 v klidné a čisté části ulice Biskupcova jen pár kroků od zastávek MHD. Jedná se o nový mezonetový dvoupodlažní byt v 6. patře kompletně zrenovované budovy. V domě proběhla kompletní rekonstrukce koncem roku 2015, kde byly vyměněny veškeré rozvody vody, plynu, elektřiny, byla postavena a zateplena nová střecha, sklepy, výtah a zatepleny fasády domu.

Byt se skládá ve spodním patře ze vstupní chodby, obývacího pokoje s prostornou kuchyní a velkým balkónem do klidného vnitrobloku, ložnicí, jejíž součástí je velký úložný prostor, který je možné využít jako šatnu, oddělené toalety a koupelny s velkou vanou. V horním patře je poté pracovna, koupelna s masážním sprchovým koutem, toaleta a v neposlední řadě velkorysá ložnice situovaná do klidného vnitrobloku. V bytě jsou použity kvalitní materiály a spotřebiče (klimatizace, kuchyňské spotřebiče Elektrolux, plovoucí podlahy, vyhřívané podlahy v koupelnách, bezpečnostní dveře Sherlock, vlastní plynový kotel se zásobníkem a další).

Možnost pronájmu parkovacího stání nebo garáže 50 metrů od domu, nebo využití rezidenčního parkování na modré zóně. !!!Byt je osvobozený od daně z převodu nemovitostí!!!

Property Characteristics

Listing ID515393
Layout3+kk
Floor7
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.