Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 58 m² bez realitkyPod Kavalírkou, Prague - Košíře

Pod Kavalírkou, Prague - KošířePartially equipped
PriceCZK 5,000,000


Útulné a moderní bydlení s výhledem do parku, prostornou zahrádkou vhodnou pro grilování, garážovým stáním, velkým sprchovým koutem a novou stylovou kuchyní se všemi spotřebiči. Jedná se o novostabu, zájmence bude prvním, kdo toto skvostné místo bude obývat. V okolí je veškerá občanská vybavenost, mateřská i základní škola, gymnázium, obchody a zeleň. Velkou výhodou je i blízkost nákupního centra Nový Smíchov a stanice metra Anděl, které se nachází pouhé 4 zastávky tramvají.

Cozy and modern living with park view, spacious garden suitable for barbecues, garage parking, large shower and new stylish kitchen with all appliances. This is a new storyline, the subject will be the first to occupy this gorgeous place. Nearby are all civic amenities, kindergarten and primary school, gymnasium, shops and greenery. The proximity of the Nový Smíchov Shopping Center and Anděl metro station is also great, with only 4 tram stops away.

Property Characteristics

Listing ID511028
Layout2+kk
OwnershipPersonal
EPCB
Floor space58
Fully furnishedPartly
Building typeBrick
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.