Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 61 m² bez realitkyHavlíčkova, Velká Hleďsebe, Karlovarský Region

Havlíčkova, Velká Hleďsebe, Karlovarský RegionEquipped
PriceCZK 1,250,000


Prodej slunného bytu 2+1 předělaný na 3+1 o celkové ploše 61m² ve Velké Hleďsebi, ulice Havlíčkova. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu bez výtahu s nádherným výhledem. Byt je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2014. Jsou zde nové rozvody vody, elektřiny, odpadů... Byt je vytápěn z centrální plynové kotelny v domě, která zajišťuje i ohřev vody. Dispozice bytu - předsíň, chodba, koupelna, samostatné WC, kuchyně, obývací pokoj ze kterého je vchod na zasklenou lodžii. Předělením prostorné místnosti vznikly dvě samostatné místnosti (dětský pokoj, ložnice bez okna). K bytu náleží 2 sklepní kóje.

Dům prošel také rekonstrukcí, je zateplen, nová fasáda, v plánu je nová střecha. V blízkosti se nachází školka, škola, pošta, obchod, zastávka MHD (spojení s Mar. Lázněmi). Dále fotbalové hřiště s volným přístupem vč. dětského hřiště a posilovacích prvků. Parkoviště přímo před domem.

Property Characteristics

Listing ID510283
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space61
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.