Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 44 m² bez realitkyNový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský Region

Nový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 15,000


Přímý majitel pronajme byt 1+1 o výměře 44 m² ve vyhledávané lokalitě na ulici Dlouhé v Novém Jičíně. Byt se nachází ve 4., nejvyšším podlaží nově zatepleného domu a je ideální pro pár. Byt je volný od 16. 9. 2018. Pro domluvení času prohlídky neváhejte kontaktovat.

Okna se žaluziemi jsou u celého bytu orientovaná na jih a díky tomu bývá byt příjemně vytopen i v zimě. Z obývacího pokoje/ložnice je vstup na balkon. V bytě je kuchyňská linka a nově položené podlahy (v obývacím pokoji/ložnici linoleum, v kuchyni, chodbě a koupelně dlažba). V obývacím pokoji jsou nadstandardní úložné prostory v podobě vestavěných skříní se zrcadlem, nadstandardní je i koupelna – k dispozici je velká vana i sprchový kout.

Jako nájemník dostáváte v rámci pronájmu veškeré vybavení: lednici,sušičku, pračku, mikrovlnnou troubu, sporák s troubou, rychlovarnou konvici, rozkládací gauč, konferenční stolek, lampy. Z vybavení na fotkách není k dispozici stepper, PC a reproduktory.

Z oken je výhled na celé město i vrch Svinec a Skalky. Vytápění je dálkové. Společné prostory domu, ve kterých se nachází i kočárkárna, jsou čisté a udržované, obyvatelé se podílí na úklidu. Byt se nachází v klidné části města a v jeho blízkosti je dostatek parkovacích míst. Z občanské vybavenosti lze jmenovat obchod Hruška, blízký zimní a fotbalový stadion, fitness a welness centrum. Hned u domu je dětské hřiště, v blízkém okolí jich je hned několik dalších.

Byt je nekuřácký, vhodný maximálně pro dvě osoby bez domácích zvířat.

U domu nebyl zpracován PENB, proto uvádím nejnižší třídu G. Dům je po revitalizaci a je zateplen. Reálná spotřeba tepla byla měsíčně o 800 Kč nižší. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID501991
Layout1 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space44
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.