Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 117 m² bez realitkyMakedonská, Prague - Střížkov

Makedonská, Prague - StřížkovEquipped • Lift • Garage
PriceCZK 8,500,000


RK nevolat. Proto jsme na serveru BEZ Realitky!!!!!!! Nabízíme k prodeji bytovou jednotku ve vyhledávané čtvrti Praha 9, Střížkov. Bytová jednotka s celkovou dispozicí 3+kk, s podlahovou plochou 80 m2, se třemi terasami o celkové výměře 37 m2 a garážovým stáním v přízemí domu a úložnou kójí. Bytová jednotka se nachází v 6.NP šestipodlažního domu v docházkové vzdálenosti 4 min od metra “C” Střížkov.

Z prostorné chodby se vstupuje do jednotlivých místností bytu vč. komory, kde je umístěná pračka, sušička a vestavěná skřín. Hlavním společným prostorem je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči (Siemens -indukční deska, komínová digestoř, myčka, vestavěna lednice, MW a multifunční trouba) a kamenou pracovní deskou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na dvě terasy. Hlavní terasa o velikosti 28 m2 je vybavena nemrznoucím vodovodním kohoutkem, který slouží k zalévaní či napouštění bazénku. Dále vybavená elektrickou zásuvkou. Druhá terasa o velikosti 7 m2 tvoří krásné zákoutí s květinami a má také el. zásuvku. Bytová jednotka díky svému umístnění v posledním podlaží a velkými francouzkými okny, téměř ve všech místnostech, je prosvětlená a působí velice vzdušným a útulným dojmem. Vstupní dveře na terasy a okna jsou vybavena sítěmi proti hmyzu. Druhou místností v bytě je dětský pokoj. Zajímavým stavebním prvkem je probíhající terasa kolem všech místností tohoto bytu. Z dětského pokoje je terasa nepřístupná. Poslední, třetí obytnou místností je ložnice rodičů. Na podlahách v ložnicích a obývacím pokoji je plovoucí podlaha. Koupelna a wc jsou samostatné místnosti. V koupelně je rohová vana, velké umyvadlo, vestavěné zrcadlo a skříňkový nábytek. Součástí je také otopný žebřík a instalované podlahové topení. Koupelna i wc mají dlažbu, keramický obklad. Skrze světlík v předsíni prochází do bytu světlo po celý den. Vytápění bytu je zajištěno centrálním vytápěním. Průkaz energetické náročnosti budovy B - úsporná. Ke společným prostorům v domě patří kočárkárna. K bytu je možné zakoupit garážové stání v ceně 350.000 Kč včetně koje (2,5) pod vlastním uzamžením na uložení sezónních věcí. Dopravní spojení do centra Prahy je otázkou několika minut /15 min Museum/. Lokalita Střížkova nabízí veškerou občanskou vybavenost - škola, školka, gymnazium, polikliniku, obchody. OC letňany 5 min autem. atd. Možné financovat hypetečím úvěrem. RK NEVOLAT !!!!

Property Characteristics

Listing ID498402
Layout3+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC
RizikaPrověřit »
Floor space117
Fully furnishedFully furnished
Floor5
Building typeOther
HeatingDistance

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.