Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale Studio • 38 m² bez realitkyOldřiš - Oldřiš u Poličky, Pardubický Region

Oldřiš - Oldřiš u Poličky, Pardubický RegionEquipped
PriceCZK 260,000


Prodáme chatu na hranici CHKO Žďárské vrchy v Oldřiši u Poličky. Chata se nachází v lese, na vlastním pozemku plochy 168m2. Chata je uprostřed krásné přírody, poskytuje maximální soukromí. Nejbližší sousední chata je oddělena lesem a vzdálena cca 100m.

Chata s verandou a terasou má rozměry cca 4,3 x 8,9m. Chata je dřevěná, stěny izolované, vytápění krbovými kamny. Uvnitř je členěna na kuchyňský kout, malou ložnici a obývací část. Malá půda. Chata Dále zahrnuje verandu a krytou terasu. Na pozemku se dále nachází na boku chaty přístavek (2,0 x 3,5 m) a kůlna 1,8 x 3,0m (ve špatném stavu).

Pitná voda v nedaleké studánce v blízkosti chaty, WC chemické, elektřina z generátoru, plynový sporák a lednice na plyn. Užitková voda v potůčku (cca 50m).

Pozemek je veden jako pozemek rodinné rekreace a dle informací stavebního úřadu je možné na pozemku postavit rekreační objekt. Příjezd vozem možný necelých 100m od chaty. RK prosíme nekontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID497540
LayoutStudio
OwnershipPersonal
Floor space38
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.