Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² bez realitkyBaranova, Prague - Žižkov

Baranova, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 22,850

+ Poplatky za službyCZK 2,950
+ Vratná kauceCZK 25,000


Nabízíme k pronájmu krásný nově zrekonstruovaný byt dispozice 2+1, plocha 70m2, v kompletně zrekonstruovaném historickém domě na rozhraní Žižkova a Vinohrad. V domě je nově postavený výtah. Byt se nachází ve 3NP, je orientovaný JV-slunný. K bytu náleží sklepní koje. Byt je plně zařízen novým nábytkem dle návrhu interierového architekta, decentně a pohodlně. Kuchyň je plně zařízena veškerým nádobím, spotřebiči v energetické třídě A+ (lednice, myčka, indukční sporák a el. trouba, mikrovlnná trouba, kávovar). V koupelně sprchový kout s prosklenou zástěnou a pračka se sušičkou, WC vybaveno bidetovou baterií. Cena za služby zahrnuje O2 internet+SAT TV,elektřinu, vodné a stočné, svoz odpadu, vytápění a provoz výtahu... Skvělá dopravní dostupnost 100m od domu tram 9,15, 26 a stanice metra Flora 500m. Blízkost parků Parukářka a Vítkov. V případě zájmu je k dispozici garážové stání přímo v domě.

Volné od prosince 2018. Možnost prohlídky.

We offer rental of the beautiful newly renovated apartment-2 + 1 layout, area 70 m 2, in a completely renovated historic building on the border of Žižkov and Vinohrady quarters of Prague. The historical house is newly reconstracted equipped with a new lift (elevator). The apartment is on the 3rd floor, is oriented east-south-full of sun. To the apartment belongs a cellar furnishings. The apartment is fully furnished with new furniture from an interior design architect, discreetly and comfortably. The kitchen is fully furnished with appliances in the energy class A + (refrigerator, dishwasher, induction hob and electric oven, microwave oven). In the bathroom shower with glass-enclosed shower and washer-dryer, TOILET equipped with a bidet battery. Parking place if interested just in house-extra cost.Excellent transport availability 100 m tram 9,15, 26, metro Flora 500 m. The proximity to the Parukářka Park and Vítkov. Vacant from December 2018. Opportunity of visit.

Property Characteristics

Listing ID494788
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.