Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 67 m² without real estateKrestova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský Region

Krestova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 3,330
+ Refundable depositCZK 18,000


Nabízíme k pronájmu byt o výměře 67m2 ve 4.patře. Velice pěkný byt po rekonstrukci má vyzděné jádro. V bytě je položena dlažba a plovoucí podlaha. Na všech oknech jsou žaluzie.

Koupelna je vybavena vířivou vanou. V kuchyni je linka na míru, která nabízí velké množství úložných prostorů. Součástí kuchyně je také plynový sporák, elektrická trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice, rádio, myčka nádobí a také stůl ve stejném designu jako linka. V předsíni jsou zhotovené prostorné šatní skříně s věšákovou stěnou a tzv. „tunelová skříň“ na míru (necháváme k dispozici nájemníkům). V předsíni je osvětlení se senzorem pohybu. Dále je k dispozici vybavení ložnice - manželská postel 180x200 cm (bez matrace), noční stolky a prostorná šatní skříň (drátěný program, šatní tyč, police, velké zrcadlo). V obývacím pokoji je domácí kino. JInak je byt nevybavený.

Byt má celkem 4 pokoje, přičemž jeden je u kuchyně – možno využít jako jídelnu, pracovnu, sklad. Jeden pokoj je průchozí (vhodný jako obývací pokoj. A 2 pokoje jsou neprůchozí, každý se vstupem na svůj vlastní balkón

Součástí bytu jsou 2 lodžie (zasklené balkóny) a sklepní kóje.

Byt se nachází v klidné části Ostravy - Hrabůvky. Výhled z oken na Beskydy a do zatravněných ploch se vzrostlými stromy (viz. fota). Skvělá občanská dostupnost – poblíž Albert, Hruška, Lékárna, škola, školka, restaurace La Vida, Nová Venuše atd. a obchodní centrum Špalíček. Zastávky MHD (tramvaj i bus) cca 3 min pěšky. Parkovací místa u domu.

Panelový dům je velice slušný a skvěle udržovaný. Otevírání hlavních dveří funguje na čip, v celém domě - na chodbách i ve výtahu je kamerový systém. Dům je vybaven novým výtahem, chodby jsou upravené a čisté. Dům je po rekonstrukci – zateplený s plastovými okny.

Nájem 9 000Kč/měsíc + 3330 Kč/měsíc za služby (topení, SV, TV, úklid a osvětlení spol. prostor, výtah, elektřina a plyn a připojení k internetu o rychlosti 50/10 Mbps).

Uvedená cena záloh na služby je stanovena pro 2 osoby.

Spotřebu energií nad rámec záloh hradí nájemník. Kauce 18 000 Kč (2x měsíční nájem).

V bytě nepovolujeme domácí mazlíčky (typu pes, kočka apod). Menší domácí mazlíčci (želva, křeček apod) jsou povoleni. Platí zde přísný zákaz kouření.

Hledáme slušné, solventní, pracující nájemníky k dlouhodobému nájmu. Prosíme nájemníky nesplňující naše požadavky, aby neplýtvali našim ani svým časem. Byt je volný od 1.září 2018, po domluvě možno nastěhování i v průběhu srpna.

Property Characteristics

Listing ID493807
Layout3+1
Available from01/09/2018
OwnershipPersonal
Užitná plocha67
Fully furnishedPartly
Floor5
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.