Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 35 m² bez realitkyGrygovská, Velký Týnec - Velký Týnec, Olomoucký Region

Grygovská, Velký Týnec - Velký Týnec, Olomoucký Region
PriceCZK 1,190,000


Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 1+kk, který je součástí projektu kompletní revitalizace bytového domu "Pod Táborkem" v obci Velký Týnec. Byt s podlahovou plochou 29,2 m2 se nachází v I.PP bytového domu s celkem 9 jednotkami. Kompletní obměnou v domě a bytě prošly rozvody vody,odpadů a elektřiny. V bytě jsou pak nové také veškeré povrchy - podlahy, omítky, dveře, SDK podhledy, obklady a dlažba. Vytápění bytu je zajištěno technologií topných fólií zabudovaných v podlaze. Dům samotný také projde významnou vizuální a technickou proměnou jak interiéru, tak exteriéru. Novou tvář díky rekonstrukci dostane společná chodba, schodiště, sklepy a kočárkárna. Ke zvýšení komfortu bydlení přispěje zateplení budovy a nová fasáda, která významně pozitivně ovlivní celkový ráz budovy. Příznivý dopad to bude mít také na úsporu při vytápění, kdy se celý dům posune do třídy energetické náročnosti s označením "C". Byt sestává z pokoje 18,87 m2, chodby 4,88 m2 a koupelny s toaletou 5,45 m2 vše orientované do dvora. K bytu náleží prostorný sklep 6,5 m2 taktéž v přízemním patře domu a spolu s bytem je přístupný kromě vchodu do domu z ulice taktéž zadním vchodem ze dvora beze schodů. Byt je nyní družstevní s jistotou převodu nejpozději do 1 roku. Možnost financování hypotečním úvěrem. K bytu je možnost zakoupit parkovací stání přímo za domem pár metrů od zadního vchodu.

Dům se nachází na klidném okraji obce s několikaminutovou dostupností autem na dálnici, do nedalekého nákupního centra Olympie a potažmo i do Olomouce. Je to ideální místo k žití pro ty, co hledají klid, ale zároveň chtějí mít v dosahu veškeré kulturní, sportovní a komerční zázemí velkého města.

Property Characteristics

Listing ID489049
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space35
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.