Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 2 bedroom • 1369 m² without real estateHradešice - Hradešice, Plzeňský Region

Hradešice - Hradešice, Plzeňský Region
PriceCZK 1,040,000


Prodám rodinný dům se zahradou v Plzeňském kraji. Dům je situovaný na návsi střediskové obce Hradešice (obchod, školka s tělocvičnou, obecní úřad, pošta, fotbalové hřiště s výčepem, kostel, SDH, výborné autobusové spojení), mezi Nalžovskými Horami 4 km (škola) a městem Horažďovice 8 km.

Celková plocha pozemku včetně přilehlé zahrady a stodoly je 1369m2. Zastavěná plocha obytné části s příslušenstvím je 248m2. Do stavební parcely patří nádvoří a velká zastřešená stodola s kůlnou.

Obytná část je tvořena velkým prosvětleným obývacím pokojem (36,5m2), malou kuchyní (9m2), pokojem (18,5m2) a chodbou (13m2). Součástí nemovitosti je sklepní prostor pod menším pokojem. Do domu je zavedena elektřina 240/400 V. Je možnost napojení na obecní vodovod. Na zahradě (381m2) se nachází vlastní studna s pitnou vodou. Objekt je napojen na kanalizaci. Vytápění lokální. Na obytnou část navazuje příslušenství s klenutými stropy.

Součástí domu je také prostorná půda, kde by bylo možné vybudovat podkrovní bydlení.

Property Characteristics

Listing ID488029
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha1,369
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.