Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 67 m² bez realitkyUrxova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský Region

Urxova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 11,998

+ Poplatky za službyCZK 2,700
+ Vratná kauceCZK 25,000


Moderní, nově zrekonstruovaný a kompletně vybavený byt v příjemném prostředí žádané lokality v Ostravě-Porubě, kousek od Krajské nemocnice a VŠB - Technické univerzity, krytého bazénu, koupaliště, veškeré vybavenost v okolí. V bytě je plně vybaven nábytkem - lednička, myčka, pračka, kuchyňská linka s el. troubou a plynovou varnou deskou, odsávačem, TV, nádobím, ložním prádlem a ručníky. Dům je zajištěn kamerovým systémem, v bytě jsou bezpečnostní dveře. Nájemník si na sebe přehlašuje plyn a elektřinu. Byt bude volný od 1.6.2018.

Modern, newly reconstructed and fully equipped apartment in a pleasant environment of desired location in Ostrava-Poruba, a short walk from the Regional Hospital and Technical University, indoor swimming pool, swimming pool, etc. The apartment is fully furniture, refrigerator, dishwasher, washing machine, kitchen with el. oven and gas hob, TV, the apartment is fully equipped with utensils, linen and towels. The house is secured by a camera system, the apartment has a security door. The tenant applies electricity and gas to himself. Apartment will be available from 1.6.2018.

Property Characteristics

Listing ID486994
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space67
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.