Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 37 m² without real estateKališnická, Prague - Žižkov

Kališnická, Prague - ŽižkovEquipped
PriceCZK 3,090,000


Klidný, luxusní byt 1+kk o velikosti 36,3 m2 včetně 2,6 m2 terasy v Praze 3 - Žižkov (Kališnická 10). Součástí je sklepní místnost 3,6 m2 na patře. Byt se nachází ve 2. NP luxusní novostavby Rezidence Park Vítkov z roku 2007, která se nachází přímo u parku Vítkov. Objekt je střežen kamerovým systémem s 24hod. recepcí, v objektu je sauna a posilovna pouze pro rezidenty.

Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňskou linkou včetně vestavné lednice, sporáku se sklokeramickou varnou deskou, digestoře; nová velká a kvalitní vestavná skříň v červené barvě (Je vidět na jedné z fotek), sprchový kout + WC, předsíň. Pokoj 21,6 m2, koupelna + WC 5,2 m2, předsíň 3,3 m2, terasa 2,6 m2. V bytě je dřevěná podlaha a dlažba, masivní bezpečnostní dveře, velké francouzské okno s orientací na JZ do velmi klidného vnitrobloku.

Výborná dopravní dostupnost (autobusová zastávka Černínova, metro A - Flora 6 min MHD, metro B/C Florenc 7 min MHD). Žádaná lukrativní lokalita v centru pro náročné. Volný ihned. Cena je 3090000 Kč. Možnost dokoupit garážové stání 1+1.

Property Characteristics

Listing ID483209
LayoutStudio
Floor2
Building typeOther
Užitná plocha37
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.