Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 115 m² bez realitkyKorunní, Prague - Vinohrady

Korunní, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 40,000

+ Poplatky za službyCZK 7,000
+ Vratná kauceCZK 50,000


Atraktivní slunný byt k pronájmu! řešený jako 3+kk (2+1) , 2NP, o celkové podlahové ploše 115 m2 se nachází v krásném secesním domě s výtahem na Vinohradech v Korunní ulici. Byt nabízí tři pokoje (kuchyň, obývak a ložnice), balkon, koupelnu s toaletou, další samostatné WC a sprchový kout. Kompletně zařízený byt s moderními designovými prvky je vybaven luxusními materiály a spotřebiči. Z bytu je krásný výhled do přilehlého parku a zahrady. Lokalita je velmi klidná, s veškerou občanskou vybaveností, byt je obklopen parky, Čechovy a Riegrovy sady, Vinohradská Vodárna, 5 minut pěšky se nachází metro Jiřího z Poděbrad. Pouhé 3 minuty cesty autem se dostanete do obchodního centra Atrium Flora, zastávka tramvaje přímo před domem a kompletními službami v bezprostředním okolí. Pár minut chůze od bytu se nachází školka, škola, nespočet kaváren a restaurací včetně populárního lokálního pivovaru, obchody a butiky. Rychlá dostupnost do centra (metro, tramvaje).

Cena měsíčně: 35 000 Kč + záloha na poplatky 10 000 Kč.

Luxury nice flat 2+1 or 3kk, 115 m2, 2nd floor, 2 balconies, luxury modern furniture, str. Korunni 67, Prague 2, near tram station, near center of Prague. Price is 35 000 CZK + deposit for charges 10 000 CZK.

Property Characteristics

Listing ID483191
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space115
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.