Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 227 m² bez realitkyÚjezd - Újezd u Hořovic, Středočeský Region

Újezd - Újezd u Hořovic, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 6,999,999


Nabízíme k prodeji krásný, samostatně stojící rodinný dum, v klidné části obce. Jelikož se jedná o slepou ulici, není zde žádný provoz. Dům je obklopený prostornou a udržovanou zahradou se zastřešeným bazénem 3,5 x 7 x 1,5m vyhřívaným tepelným čerpadlem, terasou, zahradním domkem s posezením a grilem/udírnou. Pro závlahu je využívána zahradní studna, pitnou vodu zajišťuje obecní vodovod. Objekt je vytápěný plynovým kotlem, který slouží i pro ohřev vody. Soukromí zajišťuje 2m vysoký neprůhledný plot vhodně spojený se zelení zahrady. Dispozičně je dům řešený jako 4+1 s garáží se dvěma parkovacími místy a automatickými vraty. V přízemí se nachází zádveří s chodbou, ze které vejdete do jídelny spojené s kuchyní. Z jídelny je řešen přímý vstup na terasu a k bazénu. V přízemí dále najdete prostorný obývací pokoj s krbem, technickou místnost a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Po drevěném schodišti dojdeme do prvního patra, kde jsou vstupy do 3 neprůchozích ložnic (v jedné je vybudovaná šatna a ze dvou ložnic je vstup na společný balkon), do koupelny s rohovou vanou a do samostatného WC s bidetem. Zde je také vstup na pudu. Na stavbu byl použit stavební materiál Ytong a fasáda i půda je zateplena. Strešní krytina je Bramac. Na jižní straně střechy je umístěna fotovoltaická elektrárna o výkonu 5kW. Kolaudace proběhla v roce 2008. Užitná plocha domu je 227 m2˛, celková plocha pozemku je 1098m˛. Cena domu je 6 999 000 Kc.

Obec Újezd leží 3 Km od dálnice D5 (exit 41), do Prahy i Plzne dojedete za 25 minut. Vlakové nádraží na trati Praha-Plzeň je vzdálené 500m, v obci je autobusová doprava, pivnice, fotbalové hřiště, mateřská škola a první stupeň základní školy. Plánovaný prodej domu je v období listopad 17 - leden 2018.

video prohlídka je na adrese:

https://youtu.be/LEy5QemaKyQ

https://youtu.be/3YEBbIBAPtk

Property Characteristics

Listing ID482992
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space227
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.