Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² bez realitkyU Nemocnice, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký Region

U Nemocnice, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 6,730

+ Poplatky za službyCZK 2,770
+ Vratná kauceCZK 18,000


K dlouhodobému pronájmu nabízím byt o velikosti 2 + 1 v celkové výměře 56 m2 na začátku sídliště Špičák (ulice U Nemocnice). Byt se nachází v sedmém patře zatepleného udržovaného panelového domu s výtahem. Z hlavní strany domu je hezký výhled do okolí. Parkovat je možné přímo před domem, který se nachází v atraktivní lokalitě vzdálené od centra města do 10 minut pěší chůze. V blízkosti domu je zastávka MHD, nemocnice, obchody.

Byt je po rekonstrukci - vymalován, s novou laminátovou podlahou, interiérovými dveřmi a kuchyňskou linkou. V bytě je k dispozici funkční nábytek a příslušenství (lednice, mikrovlná trouba, jídelní set, obývací stěna, TV, pohovka, masážní křeslo, 2 skříně). Koupelna se sprchovým koutem má zděné jádro.

Měsíční náklady na byt činí 9.500,- Kč (včetně vody, poplatků za plyn, elektřinu). Před nastěhováním bude požadována vratná kauce ve výši dvou nájmů a jednorázový poplatek pro OSBD 1.500,- Kč. Pronájem je určen zájemcům bez domácích mazlíčků, přednost budou mít nekuřáci.

Property Characteristics

Listing ID482957
Layout2 bedroom
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space56
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.