Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+kk • 591 m² without real estateBlovice - Vlčice u Blovic, Plzeňský Region

Blovice - Vlčice u Blovic, Plzeňský Region
PriceCZK 1,990,000


Nabízíme Vám ke koupi rekonstruovaný rodinný dům. Je možné jej využít i jako rekreační chalupu. Dům se nachází v obci Vlčice, 1km od města Blovice. Jedná se o velmi klidnou lokalitu, rekreační oblast. V Blovicích se nachází veškerá potřebná občanská obslužnost. Autobusová zastávka do Blovic je 10m od domu.

Dům je samostatně stojící, cihlový se sedlovou střechou. Celková plocha pozemku je 591 m2, z toho zahrada má výměru 439 m2. Dům je napojen na inženýrské sítě. Na domě proběhla částečná rekonstrukce – elektřina v mědi ( 230/ 330 V), voda v plastu, elektrické přímotopy v každé místnosti. Do domu je zaveden plyn. Nemovitost disponuje vstupní halou, kuchyní, ložnicí, obývacím pokojem, dětským pokojem, koupelnou s toaletou a „špajzem“. Dále k chalupě patří prostorná dílna a garáž. Nemovitost je částečně podsklepená a nabízí možnost půdní vestavby.

Property Characteristics

Listing ID481987
Layout6+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha591
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.