Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 153 m² bez realitkyMánesova, Poděbrady, Středočeský Region

Mánesova, Poděbrady, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,800,000


Jedná se o rodinný dům č.p. 536/42, parc. číslo 487 o zastavěné ploše 153 m2 (bráno včetně terasy). Dům má přilehlý pozemek parc. číslo 488 - zahradu - o výměře 329 m2.

Zděný dům o dvou nadzemních podlažích a jedním podzemním podlažím (umístěné pod cca 2/3 objektu), stáří výstavby je datováno do prvorepublikového rozkvětu města Poděbrady.

V 1NP se nachází šatna, toaleta, kuchyně s linkou a jídelním stolem v ceně (včetně špajzu), obývací pokoj a jídelna.

V 2NP je koupelna, dětský pokoj, ložnice (s balkonem), pracovna/dětský pokoj.

Podlaží jsou propojená prostorným reprezentativním trojramenným schodištěm. Obvodové zdivo je z cihel plných pálených, strop mezi 1 a 2NP je trámový v dobrém stavu se záklopem, strop mezi 1 PP a 1 NP je z železobetonu.

Střecha je původní dřevěné konstrukce v dobrém stavu, s novou střešní krytinou, oplechováním a okapy. Zdivo je nezateplené, okna jsou původní dřevěná většinou v dobré stavu ovšem bez dostatečných tepelně-izolačních parametrů, střecha je zateplená pouze v původním rozsahu.

Úroveň 1 NP je vyvýšená nad terén cca 1,5 m. V této úrovni je též i výstup na terasu. Ze zahrady jsou umístěné snížené prostory pro zahradní věci. Dům je přístupný hlavním bočním vstupem s vnitřním schodištěm a zádveřím s šatnou, dále též ze zahradní fasády francouzskými dveřmi s ocelovým schodištěm. Sklepní prostory jsou přístupné vraty z uliční fasády, sklep je v dobrém stavu bez zásadních problémů se vzlínající vlhkostí.

Budova je dnes vytápěna plynovým kotlem cca 10 let starým s ekvitermní regulací, ocelovou rozvodnou soustavou, původními otopnými tělesy bez termoregulace ve všech místnostech, včetně sklepních prostor. Rozvody jsou zazděné nebo přiznané. Teplá voda je vyráběna částečně plynovým přímotopným ohřívačem (karma) a částečně elektroakumulačním ohřívačem. Dále jsou v hlavní místnosti umístěna krbová kamna na dřevo.

Vnitřní vodovod je též z ocelových trub, je rozveden po celém domě, včetně sklepních prostor. Rozvody jsou zazděné. Jde o původní rozvody s výjimkou koupelny, kde jsou zcela nové rozvody. Původní obkladačky byly sejmuty, je zde připravena rovina pro obkladačky již v režii nového majitele.

Pro snížení nákladů na vytápění je vhodné provést dozateplení střechy v rovné přístupné části i v šikmině, repas či výměnu oken a nainstalovat termoregulační ventily.

Property Characteristics

Listing ID481201
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Floor space153
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.