Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 40 m² bez realitkyČechova, Přerov - Přerov, Olomoucký Region

Čechova, Přerov - Přerov, Olomoucký Region
Monthly rentCZK 15,000

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Nabízím k pronájmu obchodní prostor.

Jedná se o obchodni komplex v Přerově na ul. Čechova. Tento komplex stojí přímo vedle nově vybudované Galerie Přerov. Otevřením této Galerie se ulice Čechova stala nejfrekventovanějši ulicí v Přerově. Další výhodou je množství parkovacích míst, které se v této lokalitě nachazí. Je zde jedno velké placené parkoviště,jedno menši, které je zdarma a dále spousta parkovacích míst na střeše samotné Galerie, kde je možné parkovat 3 hodiny zdarma. Přímo před obchodním prostorem, který Vám nabízím k pronájmu je autobusová zastávka.

K samotným specifikacím obchodniho prostoru: K dispozici je prostor o velikosti 40 m2. Nabízený prostor se nachází v přízemí se svým vlastním vstupem, s vlastním sociálním zařízením a s výlohou do ul. Čechova.

V připadě zájmu o prohlídku nebo o další informace ohledně ceny měsíčního nájmu mě neváhejte kontaktovat na tel. čísle 739 382 528.

Property Characteristics

Listing ID478958
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space40
Fully furnishedUnfurnished
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.