Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 23 m² without real estatePříkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region

Příkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský RegionEquipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 8,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 15,000


Nabízím pronájem bytu o dispozici 1+kk a velikosti 23m2. Byt je volný od 1.4.2020, bezbariérový, situován v 7 nadzemním podlaží s výtahem a nádherným výhledem na dominanty Brna. Byt lze dovybavit variabilně dle vašich požadavků ( např.2 samostatné postele nebo rozkládací pohovku nebo dvoulůžko,pracovní stůl, židle, šatní skříň, tv, atd- vše v ceně) Jednotka je součástí IBC - vyhledávaného polyfunkčního domu, oceněného cenou Stavba roku. Možnost parkování přímo v objektu v podzemních garážích, vjezd pro rezidenty na čip. (Poznámka k stávající situaci: zvýšená hygienická opatření, zákaz vstupu cizích osob, pravidelná dezinfekce společných prostor, madel,výtahů apod.)

IBC (International Business Center) se nachází v centru města na ulici Příkop. Bydlení je bezpečné,nonstop recepce, celá budova hlídána bezpečnostní službou, kamerami, jednotlivá poschodí na elektronické čipy, ve večerních hodinách vstup jen přes recepci. Spojení s centrem města po lávce pro pěší nad městským okruhem. Mimo jiné, nabízí jedinečnou možnost parkovaní v centru Brna. V areálu je celá řada služeb v prvních dvou patrech této budovy: kavárny, restaurace, pošta, papírnictví, galerie, kadeřnictví, prádelna, potraviny, zelenina, tabák. V posledním patře nad budovou se nachází vyhledávaná restaurace s panoramatickým výhledem na celé Brno. V budově rovněž lékařské služby (fyzioterapeut, stomatolog, kožní, masáže apod.) a notářské služby.

Property Characteristics

Listing ID478734
LayoutStudio
Available from01/04/2020
Floor7
Building typeBrick
HeatingCentral
DesigneLuxurious
Užitná plocha23
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
ReconstructionInterior

Additional information

Lift
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.