Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 51 m² bez realitkyKrátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský Region

Krátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský Region
Monthly rentCZK 7,900

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 15,800


Nabízím Vám k pronájmu slunný a prostorný byt 2+1 s lodžií v OV, o užitné ploše 51,5 m2, v lokalitě Milovice – Boží Dar, v ulici Krátká, okr. Nymburk.

Byt se nachází ve 2.NP čtyřpatrového domu, který je po celkové rekonstrukci z r.2009. Dodávka tepla a teplé vody je řešena domovní kotelnou. V bytě jsou plovoucí podlahy, nová kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, digestoří a horkovzdušnou troubou. V koupelně je vana, toaleta je odděleně. Internet a data O2 nebo Online. K dispozici TV rozvod s domovní anténou. K bytu náleží velký sklep (12m2) společný pro dva byty, lze využívat kočárkárnu a kolárnu. Dům je zateplený s nízkými náklady na bydlení (PENB „C“). Nachází se v klidné lokalitě, plné zeleně, s výbornou dostupností do Prahy (vlak, PID, bus, D11). Zastávka autobusu přímo u domu. Celý areál je oplocený, v areálu k dispozici čisté dětské hřiště. Parkování přímo před vchodem. Ihned k nastěhování.

We offer to rent a sunny and spacious flat 2 + 1 with loggia in a private ownership, with a usable area of 51,5 sqm, in the area Milovice - Boží Dar, in the street Krátká, okr. Nymburk.

The apartment is located in the 2nd floor of a four-storey house, which is after complete reconstruction of 2009. Supply of heat and hot water is solved by the domestic boiler room. The apartment has floating floors, a new kitchen with ceramic hob, hood and hot-air oven, dishwasher. The bathroom has a bathtub, the toilet is separate. Internet and O2 data or Online. Available TV distribution with home antenna. The apartment has a large cellar (12m2) common for two apartments, a carriage and a bicycle store. The house is insulated with low housing costs (PENB "C"). It is situated in a quiet location, full of greenery, with excellent access to Prague (train, PID, bus, D11). Bus stop right by the house. The whole area is fenced, a clean playground is available in the complex. Parking right in front of the entrance. Immediately to move in.

Property Characteristics

Listing ID477279
Layout2 bedroom
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space51
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.