Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 53 m² bez realitkySkřivanská, Prague - Malešice

Skřivanská, Prague - MalešicePartially equipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 4,500


Dlouhodobý pronájem bytu v klidné lokalitě v blízkosti Malešického parku. Byt se nachází v nízkém panelovém domě s novým výtahem. Má dva neprůchozí pokoje a je částečně zařízen. Je zde vyzděné jádro, nová plastová okna, na zemi je dlažba a koberce. Všechna okna jsou orientována na západ do "vnitrobloku" s mnoha stromy a bez silnic. Velmi dobrá dostupnost MHD - 4 minuty autobusem na metro Želivského. 14 minut autobusem na metro Florenc. Pouze nekuřáci. Volný 1.1.2010 (po domluvě ihned). Cena 8 000,- + 4 500 poplatky.

Long-term rental apartment in a quiet location near Malesice park. The apartment is located in the low panel house with a new elevator. It has two separate rooms and is partially furnished. There is a brick core, new plastic windows on the ground floor tiles and carpets. All windows are oriented to the west in the "backyard" with many trees and no roads. Very good access by public transport - 4 minutes by bus to the metro Želivského. 14 minutes by bus to the metro station Florenc. Only non-smokers. Free 1.1.2010 (immediately after the agreement). Price 8 000 - 4 500 + taxes.

Property Characteristics

Listing ID47651
Layout2 bedroom
Floor3
Floor space53
Fully furnishedPartly
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.