Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 34 m² without real estateZakšínská, Prague - Střížkov

Zakšínská, Prague - Střížkov
PriceCZK 2,650,000


Majitel nabízí k prodeji světlý útulný být 1+KK 34 m2+balkon v novostavbě 2015 (bytový Park Prosek, ulice Zakšínská 608/10) 5 minut chůze od stanice metra C - Střížkov. V bytě je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se záchodem, předsíň. V kuchyňské lince jsou vestavné spotřebiče: myčka nádobí, mikrovlnka, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř. V koupelne: vana, umyvadlo, WC, sušák, místo pro pračku s přívody. V bytě není lednice ani pračka, pouze příprava. K bytu nenáleží garážové stání. V domě k dispozici 2 poskytovatelé Internetu a TV (UPC a a1m.cz). Veškerá občanská vybavenost, blízko gymnázium, škola, školka, obchody, poliklinika. RK NEVOLAT ani NEPSAT!!! Volný od 1.07.2017.

Prohlídky jsou možné každý den od 17 do 20 hodin. Pokud nevidíte na stránkách kontakt, volejte nebo pište SMS na telefon 608381419, anebo na e-mail spiridonova.julie[zavináč]gmail.com. Děkuji.

Property Characteristics

Listing ID476198
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
Užitná plocha34
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.