Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 260 m² bez realitkyPalackého, Teplice nad Metují - Teplice nad Metují, Královéhradecký Region

Palackého, Teplice nad Metují - Teplice nad Metují, Královéhradecký Region
PriceCZK 2,590,000


Prostorný, kompletně zrekonstruovaný multifunkční rodinný dům (podlahová plocha cca 260 m2) na prodej v Teplicích nad Metují, v atraktivní lokalitě Teplicko-Adršpašských skal, okr. Náchod. Dům je příhodně umístěn v blízkosti centra města, kde je pěšky dostupná veškerá občanská vybavenost, mateřská a základní škola. Současně si může obyvatel domu užívat přírodní prvky města Teplic. Vedle domu teče pstruhová řeka Metuje a naproti je situovaný revitalizovaný městský park.

Dům je vhodný k bydlení a podnikání. Primárně určen pro rodinu (bydlení i v působivě rekonstruovaném podkroví domu). Přízemí domu je zkolaudované pro výrobní nebo skladové prostory, kde může být umístěna dílna a kancelář. Není vyloučené využívání i pro obytné účely (el. rozvody jsou připravené pro samostatný elektroměr). Část budovy lze využít k celoročnímu pronajímání turistům, což může pomoci majiteli s placením případné hypotéky.

Vytápění je plynové, plus možnost dvou lokálních připojení pro kamna, tři koupelny, (čtvrtá připravena k zakončení dle představ nového majitele), dřevěná okna, kotelna, sklípek. K objektu je přidružena garáž a květinově- bylinková zahrádka k příjemnému posezení.

Budova je celkově zrekonstruovaná: celoplošně provedená hydroizolace vč. podříznutí zdiva., střecha - dvouplášťová (svody měděné), plášť zateplený (energetický štítek – D),

Sítě: voda, kanalizace, elektro, plyn, telekomunikace

For sale - large family house in the centre of Teplice nad Metují - in the atractive location of Teplice - Adršpach Rock City. The house accompanies a flower-herb garden for your leisure time, and a garage. In addition, there is a trout river beside the house, and a revitalized town-park.

House is suitable for a family (there is beautifully reconstructed attic space too), and simultaneously for a business endeavour (either an office or a workshop. Part of the house can be used as rental space for turists all year round (Can help you with the potential mortgage payments).

Gas heating, possibility to heat in two separate woodstoves, three bathrooms (4th bathroom prepared to be finished according to the new owner's taste), wood-windows, utility room, small cellar

The house is totally reconstructed, hydro-isolated, with double-skin roof and copper gutters

We speak English, call us!

Property Characteristics

Listing ID474838
LayoutOther
Floor3
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space260
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCD

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.