Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+1 • 80 m² bez realitkyFrostova, Prague - Petrovice

Frostova, Prague - PetroviceEquipped
PriceCZK 2,390,000


Nabízím k prodeji pouze jako investici byt 3+1/L v prvním patře v osobním vlastnictví s věcným břemenem na dožití seniora (71). Po dobu trvání věcného břemene (služebnosti) nelze využít nemovitost k bydlení, nastěhování, pronájmu nebo jakémukoli jinému využití nemovitosti ve svůj prospěch. V závislosti na znění kupní smlouvy nebude možné nemovitost po dobu trvání služebnosti ani dále prodávat. Nabídka je určena výhradně zájemcům, kteří chtějí zajistit bydlení do budoucna pro sebe nebo své potomky.Hrazení nájemného (činže) osobou oprávněnou ze služebnosti je samozřejmostí.

Byt je v původním stavu o celkové výměře 80 m2. Ložnice (13,2) a dětský pokoj (12,2) mají okna na sever, obývací pokoj (19,7), kuchyň (11,0) a lodžie (7,0) jsou orientovány na jih. Předsíň (10,9) odděluje spací část od kuchyně a obývacího pokoje, dále samostatné WC (1,1) a koupelna (2,8). K bytu patří sklepní kóje (2,0) v suterénu. V domě je nový výtah, vchodové dveře, zvonky, senzorické osvětleni. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Poblíž se nachází Milíčovský les, vodní nádrž Hostivař a klidné okolí kolem Botiče přímo za domem.

Novému majiteli nabízím symbolické tržní nájemné ve výši 9 000 Kč/rok až do zániku věcného břemene.

Property Characteristics

Listing ID474826
Layout3+1
Floor2
Building typePrefab concrete
RizikaPrověřit »
Floor space80
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.