Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 92 m² bez realitkyVotuzská, Prague - Horní Počernice

Votuzská, Prague - Horní PočerniceEquipped
Monthly rentCZK 14,500

+ Poplatky za službyCZK 4,500


!!!REZERVOVÁNO!!!

Pronajmu 3+kk 92m2 v podkrovi domu s pouze 4 byty. Velky obyvaci pokoj s kuchyni, 2 nepruchozi mistnosti (loznice a pracovna), koupelna + spousta uloznych prostor v byte i spolecnych prostorach pred bytem (zaveseni jizdnich kol). K bytu je k dispozici klidna zahrada s posezenim. Byt je nove a nadstandardne zrekonstruovany, klimatizovany, plne vybaveny (v kuchyni veskere vestavene spotrebice, jidelni stul s zidlemi, v koupelne pracka, luxusni velky sprchovy kout, dale zabudovany projektor a platno, vetsina nabytku vcetne postele, satni skrine, komod, pracovny se stolem a rozkladacim gaucem, chybi pouze sedaci souprava). V byte jsou plovouci podlahy, v koupelne a chodbe dlazba.

Lokalita naproti velkeho parku s detskym hristem, primo u cyklostezky, take blizko do prirody. Veskera obcanska vybavenost v dochozi vzdalenosti. Vyborna dostupnost centra Prahy (15 min vlakem) nebo na Cerny Most (5 min busem). Idealni pro mlady par nebo rodinu (zahrada), mozno i pro 2 lidi jako spolubydleni.

Cena najmu je pevna + poplatky jsou uvedeny pro 2 osoby. Pozaduji kauci 2 najmy. K dispozici od cervna (po dohode mozna i o den/dva drive). Prohlidka neni problem, ale pouze vazni zajemci, o cene nebudu smlouvat. Preferuji dlouhodoby pronajem. RK – nevolat, nepsat, nemam zajem o spolupraci s zadnou RK!

Property Characteristics

Listing ID474675
Layout3+kk
Floor3
Building typeBrick
Floor space92
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCD

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.