Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 50 m² bez realitkyBenátky, Mýto v Čechách, Plzeňský Region

Benátky, Mýto v Čechách, Plzeňský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,290,000


Prodám nemovitost u rybníka, výborně dostupnou z Prahy i z Plzně, v blízkosti houbařsky vyhlášených lesů, s kompletně zasíťovanou zahradou, ve městě Mýtě v Brdském pohoří.

Na dosah je veškerá vybavenost města. Nabízí se celá řada možností kulturního a sportovního vyžití. V docházkové vzdálenosti sportoviště, MŠ, ZŠ, úřady, restaurace, tenisové kurty, tenisové kurty s krytou halou, wellness, fitness, bankomat ČS, samoobsluha, domácí potřeby, lahůdky, barvy a laky atd.

Jedná se o krajní zahradu o výměře 341 m2 v osobním vlastnictví, v klidném prostředí, která přímo sousedí s rybníkem ve vlastnictví J. Colloredo – Mannsfelda. V blízkosti vyhlášené lesy plné hub, okouzlující turistické a cyklotrasy. Krásné výletní cíle v okolí.

Chata je patrová, po rekonstrukci v r. 2016, s č. e., se zastavěnou plochou 23 m2. Do chaty a do nové zděné koupelny u chaty je přiveden veřejný vodovod. WC je splachovací. Ohřev vody zajišťuje nový el. bojler. Vlastní plynová přípojka je již na pozemku. Je zde mimo jiné také studna. Odpad je řešen odpadní jímkou. U hranice pozemku je uložen internetový kabel.

Rekreační chata má klasickou omítku, dřevěnou verandu, dřevěná okna (JV a JZ) a okenice. V přízemí se nachází obytná část a kuchyňská linka vyrobená na míru od truhláře. V patře se nachází ložnice.

Rybník je součástí vodního díla, čili nehrozí záplava.

Výborná investice.

Ihned k užívání.

Property Characteristics

Listing ID473999
Layout2+kk
Floor1
Building typeWooden
Floor space50
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.