Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 89 m² bez realitkyThunovská, Prague - Malá Strana

Thunovská, Prague - Malá StranaPartially equipped
Monthly rentCZK 26,000

+ Poplatky za službyCZK 8,100


Reprezentativní kancelářské prostory k pronájmu 89m2 se nachází ve druhém patře historické budovy bez výtahu v ulici Thunovská 12, Praha 1, Malá Strana. Jedná se o čtyři oddělené místnosti, prostornou halu, kuchyňku a toalety. Kanceláře se nachází v těsné blízkosti Malostranského náměstí přímo pod Pražským hradem. Výborná dopravní dostupnost, tramvajová zastávka Malostranské náměstí je vzdálena 2 min pěšky, stanice metra Malostranská, linka A, je 5 min tramvají. Výborná občanská vybavenost - obchody, bary, restaurace, školy, galerie, muzea, divadla, kina. V okolí se nachází Kolovratský palác, Thunovský palác, Dům Smiřických, Valdštejnské zahrady.

Representative office space for rent 89m2 is located on the second floor of a historic building without a lift in Thunovská street 12, Prague 1, Malá Strana. There are four separate rooms, a spacious hall, a kitchen and toilets. The offices are located in close proximity to Lesser Town Square just below Prague Castle. Excellent transport accessibility, Malostranske namesti tram stop is a 2-minute walk away, Malostranská metro station, line A, is 5 minutes by tram. Excellent amenities - shops, bars, restaurants, schools, galleries, museums, theaters, cinemas. Nearby are Kolovrat Palace, Thunov Palace, House of Smiřice, Wallenstein Gardens.

Property Characteristics

Listing ID472307
LayoutOther
Floor3
Building typeBrick
Floor space89
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.