Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 3+kk • 147 m² without real estateObora - Obora u Kaznějova, Plzeňský Region

Reserved
Obora - Obora u Kaznějova, Plzeňský RegionEquipped
PriceCZK 2,650,000


Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Obora u Kaznějova, vzdálené 13km od Plzně. Vnitřní uspořádání domu tvoří předsíň s přístupy do ložnice, koupelny a kuchyně, která je propojena s obývacím pokojem. Z ložnice je přístup do šatny a dále přes podsklepenou stodolu do kotelny. Patro umožňuje vybudování obytného podkroví.

V posledních deseti letech proběhla rekonstrukce vnitřních i vnějších omítek, podlah, oken, dveří, ústředního topení, rozvodů vody, odpadů, elektřiny, zateplení stropů a výstavba třísložkového nerezového komína. Vytápění domu je zajištěno zplynovacím ekologickým kombinovaným kotlem na tuhá paliva. Ke kotli je připojen kombinovaný bojler a akumulační nádrž s možností elektrického ohřevu. Dům je napojen na obecní vodovod.

K domu přiléhá udržovaná rovinatá zahrada o velikosti 405 m2. Součástí zahrady je nově vybudované garážové stání se sekčními vraty, skleník a velký zděný altán. Altán je rozdělen na příjemné posezení s kamenným krbem a technickou část.

V obci se nachází obchod, dětské hřiště, školka, lékař, koupaliště, obecní úřad a hostinec. Z obce je pravidelný přímý autobusový spoj do centra Plzně. Okolní příroda je ideální k turistice, cykloturistice, houbaření apod.

Realitní kanceláře nevolat, nepsat!!!

Property Characteristics

Listing ID471554
Layout3+kk
Floor1
Building typeOther
Užitná plocha147
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.