Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyFelklova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský Region

Reserved
Felklova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Dobrý den, nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk s balkonem v Roztokách u Prahy v ulici Felklova o celkové ploše 30,5 m2 (+3,64 m2 balkon). Byt je umístěn ve 3.NP (2 patro), přičemž 1.NP (přízemí) je zvýšené. Orientace bytu je na západ.

V předsíni je vestavěná skříň a lednice (alespoň neruší v noci). V koupelně je pračka, vana (1,2 m), umyvadlo se skříňkou a WC. V pokoji je kuchyňská linka s elektrickým sporákem (sklokeramická deska), myčkou, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí. Dále je zde jídelní stůl se dvěma židlemi, vysoká postel (jednolůžko) pod kterou je pracovní stůl s židlí. Dále pak druhá vestavěná skříň a police s šuplíky. Na podlaze v pokoji a předsíni je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba; bezpečnostní dveře. Na balkoně je sušák na prádlo.

V místě je základní občanská vybavenost - mj. Albert a Tesco, KB a ČS, pošta, lékárna, restaurace, posilovna aj. Dopravní dostupnost do Prahy vlakem cca 17 min. na Masarykovo nádraží (metro Náměstí republiky), autobusem cca 15 min. na Vítězné náměstí (metro Dejvická), popřípadě autobusem do Suchdola. Parkování před domem.

Platí se jednorázová vratná kauce ve výši 16.000,-Kč, byt je k nastěhování ihned, prosím bez hlasitých domácích mazlíčků (kvůli sousedům) a nekuřáky, RK nepsat.

Děkuji za případný zájem.

Property Characteristics

Listing ID471164
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.